Info om Depression og Stress

Et sundt hjemmemiljø med nye tekstiler

Microfiber er det nye sort

En ny mode er begyndt at smitte af på tekstil-industrien. Det er microfiber, som nu er blevet det nye sort. Før i tiden var det forbeholdt spejder og udelivs-mennesker at have små klude af microfiber, som de kunne bruge til at tørre deres udstyr af med, hvis det blev for vådt. Men nu er modeindustrien begyndt at tage dette materiale til sig, og laver designprodukter, der nu ikke kun er flotte, men også er enormt funktionelle.

Den fine tekstur

Den fine tekstur

 

håndklæder med moderne farver

håndklæder med moderne farver

 

Perfekt til badeferien (badehåndklæder)

Er du til rejser, sol og sommer, så er microfiber badehåndklæder lige noget for dig!
Microfiber håndklæder er nemlig fremstillet med det formål at være lette og samtidig kunne suge store mængder af vand. Derudover er microfiber håndklæder også lette at vride og tørre, så de kan bruges præcis, når der er brug for dem. Dermed udgør de det perfekte badehåndklæde til ferien eller badeturen, hvor man ikke gider at slæbe på stor og tunge badehåndklæder, men samtidig vil man have noget, der kan tørre sin krop, og som let kan vrides, så man ikke behæver at tage et tung håndklæde fyldt med vand med hjem.

Vær ren og smart på flyveturen

Du kan også bruge et rejsehåndklæde, når du f.eks. er ude at flyve. Du står i lufthavnen og har allerede rejst i fem timer. Du skal nu vente i lufthavnen i yderligere fem timer, før det næste fly afgår, og du trænger til et bad. Men der er ingen bademuligheder. Der er dog en håndvask på badeværelset. Så tager du blot dit letvægts rejsehåndklæde frem og vasker dig. Derefter tørrer du dig med håndklædet, som du vrider op og derefter kan pakke tørt sammen. Du kan nu føle dig frisk og har meget mere overskud til at vente i lufthavnen.

Ikke så bløde som de gamle

Men træerne gror ikke ind i himlen, for selvom microfiber er vidunderlige, når det kommer til suge-evne, vægt og fleksibilitet, så er de ikke så bløde og varme som de tradtionelle håndklæder. Så hvis du gerne vil føle dig lækker og pakke dig godt ind i et blødt, tykt og varmt håndklæde efter badet, bør du holde dig til de gode gamle kvalitetshåndklæder, som jo allerede findes i et hav af smarte varianter med forskellige farver og mønstre, så de passer lige ind til dit badeværelses indretning.

Men spændende det er det da, og mon ikke det lykkedes videnskabsfolkene at få fremstillet tykke og bløde microfiber-håndklæder engang i fremtiden, så vi både kan få mode, funktionalitet og komfort forenet i en større enhed? Det håber vi i hvert fald på.

Plaider til sofaen eller flyveturen

Er man ikke så meget til det helt tynde, kan det anbefales at tage en plaid med på rejsen. Der er masser af muligheder for at finde nogle gode farverige muligheder. Det er skønt at tage en lille lur under en uldplaid eller en almindelig plaid.

Smarte håndklæder

Microfiber bruges primært i stof og tekstiler, der har behov for at kunne suge og afgive væske. Det har længe været brugt i forhold til rengøringsklude og gulvmobber (ikke lige de mest sexede ting), men nu er modeindustrien begyndt at bruge disse microfibre og putter dem i bl.a. smarte håndklæder og lækre badelagener.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *