Info om Depression og Stress

Mindre stress når du tager på ferie

Os danskere kan til tider være en anelse for stresset som jo kan give depressioner, og derfor har vi ligeledes svært ved at slappe af når vi skal på ferie med familien.  Ofte har vi svært ved at lade arbejdet og vores projekter blive hjemme – og er alt for gode til at tag mobilen eller computeren med på ferien, hvilket resultere i at kroppen ikke slapper ordentligt af, og derved får man ikke stresset af som er meningen med en ferie.

I dette indlæg giver vi dig nogle hurtige råd til hvordan du stresser mest af, når du skal på ferie.

Gode råd til hvordan du stresser af på ferien

1)     For at slappe af på ferien, kræver det at du allerede inden ferien er begyndt at gear ned for arbejdet. Få afsluttet alle igangværende projekter, og lad vær med at starte nye op – så du ikke skal tænke på dette under ferien.

2)     Hold minimum 2 ugers ferie, da det tager tid for kroppen at slappe af, og glemme en stresset hverdag. Evt. hold nogle dage fri inden du rent faktisk tager på den planlagte ferie.

3)     Hvis du har tænkt dig at tag på en køre-selv ferie med familien, så overvej at tag genvej med færgen – du vil spare tid, men også komme frem til destinationen mere frisk, da en lang køretur kan kræve en masse energi.

4)     Lad mobilen være slukket, det samme gælder for den bærbare computer. Vil du stresse af og derved pleje din krop, så sluk alt unødvendigt. Brug i stedet tiden på samvær sammen med din familie!

5)     Når du kommer hjem fra ferie, så start stille og roligt op igen med arbejde og projekter. Du kommer forhåbentlig hjem med en god pose frisk energi, hvis du har formået at stresse ordentligt af – men derfor kan du hurtigt stresse dig selv igen.

Trænger du til afstresning i en hektisk uge – tag på forlænget weekendtur

Du behøver ikke at vente til sommer og vinterferie med at komme væk fra hverdagens hektiske ræs. Der findes mange flotte og spændende områder i Danmark at opleve. Fx en forlænget weekend til nogle af de danske øer som, Bornholm, Samsø, Fanø, Ærø, mfl. Det er en af de bedste midler mod depression.

Her er der rig mulighed for at opleve lokal kultur og virkelig koble af fra hverdagen. Disse steder er også noget din familie med sikkerhed vil elske, da der er masser af aktivitets muligheder, samt skøn natur.

Du kan booke weekendophold inkl. Færgebilletter online hos Faergenshop.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *