Info om Depression og Stress

En sund holdning starter med en god kontorstol

Mental sundhed starter med kroppen

En god holdning og en rank ryg er en god ting. Den måde vi ser livet på hænger nøje sammen med vores grounding og holdning i kroppen. Står man og skal investere i en eller flere nye stole til kontoret, er der mange faktorer, man skal tage højde for. Nogle mennesker er lave, andre høje. Nogle vil gerne have deres sæde vippet, andre vil ikke. En helt tredje gruppe vil måske hellere have en ny stå-stol, så de bedre kan benytte deres hæve sænkebord.

En stol, der passer til alle

Vil man derfor gerne gøre et sikkert køb, som vil kunne stille de fleste ansattes behov tilfreds, så er Håg Capisco 8106 svær at komme udenom i sine overvejelser. Håg har igennem flere år designet stole til kontor og arbejdsbrug, og de med deres Capisco stole bevist, at det er muligt at lave en stole, der kan imødekomme næsten alles behov. Se kontorstolen her.

Bevægelse = sundhed

Menneskekroppen er skabt til bevægelse. Urmennesket kunne ikke tillade sig at sidde ned 8 timer om dagen. De skulle på jagt, tilberede mad, garve skind, og hele tiden flytte deres lejr til de områder, hvor hjorderne af dyr vandrede hen. Det var fysisk hårdt arbejde, og det har været med til at formes vores krop og fysik.

I dag har vores arbejde og livsstil ændret sig. For mange moderne mennesker betyder det, at de tilbringer størstedelen af deres tid siddende eller liggende. Det er derfor alfa og omega, at vi har mulighed for at bevæge os, i de stillinger vi nu sidder i. Det har været en af grundfilosofierne for Håg, da de skabte Capisco 8106 stolen.

God for blodomløbet

“Når vi sidder ved arbejdet og fokuserer på en opgave, glemmer vi tit alt om vores ben”. Sådan skriver de selv på deres hjemmeside. Men når vi sætter os ned og “parkerer” vores ben, går det ud over hele kroppen. Det er nemlig nødvendigt for menneskekroppen at holde benene i gang, for at blodcirkulationen flyder optimalt. Er vi i længere tid stillesiddende med vores ben, oplever vi tit at de enten “falder i søvn” eller at vi føler os trætte og døsige, hvilket er resultatet af et besværet blodomløb.

Med Håg Capisco 8106 har de forsøgt at skabe en stol, der giver benene mere frihed, og samtidig giver alt den samme komfort, som man kender det fra de almindelige kontorstole. Deres stol er dermed spækket med indstillingsmuligheder, og en af dem tillader bl.a. at man hæver stolen ud over det sædvanlige.

Fungerer som stå-stol

Capisco-stolen kan hæves, så den fungerer som en stå-stol, hvilket er meget efterspurgt, hvis man også benytter hæve sænkeborde. Stolen er nemlig i stand til at støtte dig, selv når du “står op” og arbejder, hvilket giver det bedst mulige blodomløb og dermed også den største koncentrationsevne.

Så vil du prøve noget nyt på kontoret, og samtidig mærke den enorme forskel det gør, at have god bevægelighed, når du arbejder, så tag et kig på Håg Capisco 8106 inden du går ud og køber din næste stol.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *