Info om Depression og Stress

3 opløftende Netflix-dokumentarer til den mørke tid

I denne kolde og mørke tid kan det være nødvendigt med lidt ekstra god stemning. Her får du en guide til 3 opløftende dokumentarer, som du kan finde til streaming på Netflix, og som helt sikkert vil få dig til at glemme alt om sne, regn og kulde i et øjeblik.

Happy

Simpelt navn, simpelt tema: Lykke.

Alle mennesker verden over søger det samme, nemlig at være lykkelige. Uanset økonomisk situation, familieforhold, boligsituation, karrieremuligheder og så videre, søger alle mennesker at være lykkelige. Det er ganske enkelt den mest eftertragtede menneskelige følelse, og derfor er den netop også så spændende at kigge nærmere på.

I denne dokumentar udspørges forskellige mennesker verden over om, hvad der gør dem lykkelige, og hvordan de søger at finde lykken. Formålet er naturligvis at finde frem til hemmeligheden bag dette sjove, eftertragtede og til tider flyvske fænomen ”lykke”.

I dokumentaren giver alverdens forskellige mennesker deres bud på vejen til lykke – alt fra videnskabsmænd til munke – og på den måde kan du få et lidt bedre indblik i lykke og vejen dertil. Dét er da opløftende!

Life

Igen: Simpelt navn. Her er temaet til gengæld mere komplekst – i denne dokumentar kigges der nemlig nærmere på livet.

Helt konkret undersøges de mange spøjse og ekstreme ting, som alt, hvad der er levende, gør for at overleve. Det vil sige alt fra krybdyr til pattedyr, fugle og så videre.

I virkeligheden er dette en dokumentarserie, som består af 10 episoder på hver 50 minutter. Serien har været fire år undervejs, og man kan tydeligt se, at der er lagt fokus på detaljerne.

Det er en smuk dokumentarserie, som stiller skarpt på livets krumspring og strategier, og hvis du har en forkærlighed for naturdokumentarer, vil du helt sikkert elske denne serie, som viser alle de ting, som levende dyr er i stand til at gøre og klare for at overleve.

Kumaré

Denne dokumentar ligger også frit på internettet for alle på Netflix, og handler om en fiktiv, falsk guru fra en lille landsby i Indien. Denne falske guru opfindes for at vise, hvor nemt det er at narre folk, som tror, at de har brug for en leder.

Den viser, hvordan nogle mennesker stoler blindt på en hvilken som helst person, der fører an, og hvordan dette kan være farligt.

Ikke mindst for lederen, som i dette tilfælde ender med en enorm skyldfølelse over at have narret uskyldige mennesker. Han ser, hvordan de – trods det faktum, at han i virkeligheden er falsk – formår at ændre deres liv drastisk på grund af ham, og det resulterer i en voldsom indre kamp hos ham.

Selvom han i virkeligheden ikke er nogen religiøs leder, ændrer de mennesker, han møder, sig i en positiv retning, og derefter bliver det svært at træde tilbage fra lederrollen.

Bliv inspireret og underholdt med denne skønne og flotte dokumentar.

Vil du nyde en eller flere af disse dokumentarer i denne mørke tid? Så sørg for at få fart på Netflix, så du uden problemer kan fordybe dig og lade dig inspirere. Bag linket ovenfor gemmer sig en oversigt over fibernet hastigheder i Danmark, og hvor netop Netflix har været med til at rangere efter deres erfaringer med de danske fibernetudbydere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *