Info om Depression og Stress

Er det lykken at komme på landet?

Mange mennesker føler sig stressede af byen, og alle dens ærinder og høje tempo. Ofte tager vi på byferie, og ender med at komme hjem næsten endnu mere stressede, end da vi tog afsted.

Det kan være en udfordring at bo i byen hvis man er super-sensitiv, eller hvis man har let ved at blive stressset. Derfor finder mange ro ved at tage på landet, og få sig en tilværelse langt fra storbyens larm og jag.

Udfordringer og styrker ved at flytte på landet

Der er selvfølgelig længere for børnene til at komme til idræt og den slags, og bredbånd-hastigheder er ofte dårlige på landet, selvom noget kan tyde på der er hurtigere internet på vej.

Du kan bl.a læse her omkring, hvordan du får en simplere tilværelse på landet, selvom du ikke har det hurtigste internet, så er der måske ændringer på vej.

Et simplere liv kan også have indvirkning på computeren – se fx. denne artikel omkring at rydde op i backup og internetaftaler.

Få tid til et spil skak og hygge i hverdagen

Når man tillader sig selv at komme lidt væk fra stress og jag, så bliver der pludselig tid til at fordybning og hygge, og det er skønt, at have tid til spille og hygge.

playing_chess1

De fleste af os er vokset op på landet, i hvert fald de af os som er på den tunge side af de 50, og det vidner om at Danmark for nylig var et bondesamfund, som var mere eller mindre selvforsynende.

Det gav rom omkring familielivet, at man havde bondens sæsoner, og hele familien var med til at passe gården.

Lad os huske tilbage på dengang der var mere tid og mindre travlt. Vi har dykket lidt ned i arkiverne, og fundet en Morten Korch film på youtube, som faktisk ligger til gratis stream. Du kan se den her, hvis du har et par timer til at læne dig tilbage, og få ro på kroppen og tankerne:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *